Bluza bluza

Cryptolife.Shop është një nga partnerët tanë të bluzave, ku kemi produktet tona të mallrave si gota, Shirts, Fussmatten etj. urdhër. Këto bluza individuale Bitcoin janë tërhequr me dizajne krijuese. Tregojuni njerëzve tuaj të kriptos bluzën tuaj, me cilin stil jetese mund të identifikoni.

Një ekip i ri që ne jemi të lumtur ta mbështesim!

Cryptolife.Shop është një nga dyqanet e pakta në gjuhën gjermane që shet crypto cypherpunk, artikull unik dhe i çmendur i Bitcoin. Ofertat përfshijnë kriklla Bitcoin, shirts, hoodie, Espressotassen, kapelë, Banderolat dhe sendet e orës Bitcoin ose foshnjat.

1. Bestseller në këmisha të thjeshta Bitcoin: Splash-Logos i Bitcoin

Provoi me çdo dizajn CryptoLife, të tregojë një histori. Ju provoni, të jetë diçka, që shkon përtej një dyqani bluzash. Pavarësisht gjithçkaje, ju ende nuk keni bitcoin? Mos u shqetëso, por këto bluza Bitcoin ju bëjnë stilin tuaj BTC ndërsa bëni dollapin tuaj të shkëlqejë. Kjo bluzë shumëngjyrëshe e Bitcoin Splash është një festë për sytë dhe do t’i bëjë miqtë tuaj xheloz?

Bluzë e butë dhe e thjeshtë Bitcoin

2. Ne në fakt i kemi blerë të gjitha shitcoin.

Unsere nächste Entscheidung für die besten Ethereum-Hemden und -Produkte über das Internet ist das Hemd ‘Ich habe Shitcoins’ bleu. Për njerëzit, e reja në Ethereum- dhe bota e kriptos janë, eteri është padyshim gjysma (nëse jo gjysma) të shkencës së blockchain. Kjo bluzë është me të drejtë pjesë e koleksionit tonë BTC- dhe veshje kripto. Kush nuk ka investuar sa duhet në poshtërimin e ICO-ve dhe argumenteve??

3. Bitcoin Më e përshtatshme për baballarë të pazakontë

Për të buzëqeshur ka një T-shirt me tekstin (Papa njeriu, mitin, HODLER) e cila u shtua në CryptoLife.Shop. Bitcoin është ajo që frikësohen nga bankat, pasi shkëmbimet btc janë të besueshme dhe së fundmi janë të decentralizuara, cili është inflacioni i monedhës tuaj si CHF, EUR dhe USD mbron. Por mos u habitni nëse hidheni sipër 15% duhet të kalojnë gjatë ditës. 😉

Kjo përmbledh përmbledhjen tonë të disa bluzave me të vërtetë të ftohta Bitcoin, të cilat ne i kemi kontrolluar për ju në Internet. Na tregoni inventarin tuaj të preferuar të Bitcoin, ose ju mund të ndani fotot tuaja nga kjo koleksion e bluzave të bitcoin me ne.