Impressum

përmbajtje, Tekste dhe fotografi

Uebfaqja përfshin një indeksim plotësisht automatik të përmbajtjes siç janë numrat e telefonit, Uebfaqja dhe përshkrimet e burimeve të ndryshme të cilat janë lehtësisht të arritshme. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, hyrjet ose imazhet. E drejta e autorit të përmbajtjes së cached për një kërkim të përshpejtuar nuk është me ne ose. ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për një informacion të tillë. Jeni të mirëpritur që hyrja juaj të fshihet nëse dëshironi. kërkoni një ndryshim.

Adresa e faqes sonë të internetit është: https://fahrschule24.net.

Cilat të dhëna personale i mbledhim dhe pse i mbledhim ato

komente

Kur vizitorët postojnë komente në uebfaqe, ne mbledhim te dhenat, të cilat shfaqen në formën e komentit, gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit (kjo identifikon shfletuesin), për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Një varg anonimik mund të krijohet nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) dhe iu dorëzua shërbimit të Gravatar, për të kontrolluar, nëse e përdorni këtë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar mund të gjendet këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi të jetë aprovuar komenti juaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme publikisht në kontekstin e komentit tuaj.

media

Nëse jeni përdorues i regjistruar dhe ngarkoni fotografi në këtë uebfaqe, duhet të shmangni, Vendosni fotografi me një vendndodhje GPS EXIF. Vizitorët në këtë faqe interneti mund të bëjnë foto, të ruajtura në këtë faqe interneti, shkarkoni dhe ekstraktoni informacionin e vendndodhjes së tyre.

Kontaktformulare

biskota

Nëse shkruani një koment në faqen tonë të internetit, mund të jetë një pëlqim, emrin tuaj, Ruani adresën e postës elektronike dhe uebfaqen në cookie. Ky është një funksion lehtësie, kështu që ju nuk bëni, nëse shkruani një koment tjetër, duhet të rihyni të gjitha këto të dhëna. Këto cookie ruhen për një vit.

Nëse keni një llogari dhe hyni në këtë faqe në internet, ne do të vendosim një cookie të përkohshme, për të përcaktuar, nëse shfletuesi juaj pranon cookie-t. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet, kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne do të vendosim disa cookie, për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe opsionet e shikimit. Cookies për regjistrim skadojnë pas dy ditësh dhe cookies për opsionet e ekranit pas një viti. Nëse zgjidhni "Qëndroni të loguar" kur regjistroheni, regjistrimi juaj do të mbahet për dy javë. Kur të dilni nga llogaria juaj, cookies e regjistrimit fshihen.

Kur redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe i referohet vetëm ID-së së artikullit, që sapo redaktove. Cookie skadon pas një dite.

Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera

Postimet në këtë faqe interneti mund të përmbajnë përmbajtje të ngulitur (z. B. Videos, pictures, Kontributet etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera sillet saktësisht si kjo, sikur vizitori të kishte vizituar uebfaqen tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, Përdorni biskota, Vendosni shërbime shtesë për ndjekjen e palëve të treta dhe regjistroni bashkëveprimin tuaj me këtë përmbajtje të ngulitur, përfshirë ndërveprimin tuaj me përmbajtjen e ngulitur, nëse keni një llogari dhe jeni regjistruar në këtë uebfaqe.

Analysedienste

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse shkruani një koment, ruhet pafundësisht, duke përfshirë edhe metadata. Në këtë mënyrë, ne mund të njohim dhe lëshojmë automatikisht komentet pasuese, në vend që t'i mbani ato në një radhë të moderimit.

Për përdoruesit, të cilët regjistrohen në faqen tonë të internetit, ne gjithashtu ruajmë informacionin personal, të cilat i specifikoni në profilet e përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë informacionin e tyre personal në çdo kohë, ndryshoni ose fshini (emri i përdoruesit nuk mund të ndryshohet). Administratorët e faqes në internet gjithashtu mund të shikojnë dhe ndryshojnë këtë informacion.

Rightsfarë të drejtash keni ndaj të dhënave tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe në internet ose keni komente me shkrim, mund të kërkoni një eksport të të dhënave tuaja personale nga ne, përfshirë të gjitha të dhënat, që ju keni ndarë me ne. Ju gjithashtu mund të fshini të gjitha të dhënat personale, që shpëtuam nga ju, kërkesë. Kjo nuk përfshin të dhënat, të cilat i kemi për shkak të administratës, domosdoshmëri ligjore apo sigurie.

Aty ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të ekzaminohen nga një shërbim automatik i zbulimit të spamit.

Informacioni juaj i kontaktit

Më shumë informacion

Si i mbrojmë të dhënat tuaja

Measuresfarë masash ofrojmë për shkeljet e mbrojtjes së të dhënave

Nga cilin ofrues të palës së tretë marrim të dhëna nga

Cilin vendimmarrje të automatizuar dhe / ose krijimin e profilit e kryejmë me të dhënat e përdoruesit

Kërkesat e kërkuara për zbulimin e industrisë