Маички со биткоин

Криптолифе.Провод е еден од нашите партнери за маици, каде што ги имаме нашите производи за производи како чаши, Кошули, Фусматтен итн. нарачате. Овие индивидуални кошули на Биткоин се нацртани со креативни дизајни. Покажете им на вашите крипто-луѓе маицата, со кој начин на живот можете да го идентификувате.

Млад тим кој ние сме среќни што го поддржуваме!

Криптолифе.Провод е една од ретките продавници на германски јазик кои продаваат крипто-циперпанк, уникатна и луда статија за Биткоин. Понудите вклучуваат чаши од Bitcoin, Кошули, Худи, Espressotassen, Капчиња, Банери и бебе предмети Bitcoin или часовници.

1. Бестселер во едноставни кошули на Биткоин: Splash-Logos на Bitcoin

Се обиде со секој дизајн CryptoLife, да раскажувам приказна. Пробаш, да се биде нешто, што оди подалеку од продавница за маици. И покрај сè, сè уште немате биткоини? Не грижи се, но овие маички на Bitcoin ви прават свој стил на БТК додека го направите вашиот плакар да заблеска. Оваа шарена маица на Bitcoin Splash е празник за очите и ќе ги направи вашите пријатели jeубоморни?

Гади и едноставна маица на Биткоин

2. Ние, всушност, ги купивме сите шиткоини.

Unsere nächste Entscheidung für die besten Ethereum-Hemden und -Produkte über das Internet ist das Hemd ‘Ich habe Shitcoins’ купи. За луѓето, новото во Етереумот- и крипто светот се, етерот е дефинитивно половина (ако не и половина) на науката за blockchain. Оваа маица е со право дел од нашата колекција на БТК- и крипто облека. Кој не инвестираше доволно во понижувачко ICO-и и токените??

3. Биткоин Најдобро одговара за необични татковци

Да се ​​насмевнам има маица со текстот (Папа човекот, митот, HODLER) што беше додадено во CryptoLife.Соп. Bitcoin е она од што стравуваат банките, бидејќи btc размените се сигурни и неодамна децентрализирани, каква е инфлацијата на вашата валута како CHF, ЕУР и УСД штити. Но, не бидете изненадени ако прескокнете 15% треба да поминат преку ден. 😉

Ова го сумира нашиот преглед на некои навистина кул маички на Биткоин, што ви го проверивме на Интернет. Известете ни го омилениот попис на Биткоин, или можете да ги споделите вашите фотографии од оваа колекција на биткоини маици со нас.